dilluns, 14 de desembre del 2009

COED (23/11/09)

DESCRIPCIÓ

Han començat les exposicions sobre Territori.
Els primers companys, l'Àlex i la Laura, ens han parlat d'Hospitalet i Sant Feliu de Llobregat. Ens han explicat les seves històries, els balls, les corals i les festes més representatives, com la festa Major.
A continuació, la Carlota i la Joana ens han explicat com a canviat amb el pas dels anys el poble de Begues, on totes dues hi han passat part de la seva vida.
Tot seguit, en Toni i la Judit ens han parlat sobre les coves de la muntanya de Montserrat. Ens han parlat de la seva llegenda i algunes curiositats.
Per acabar, la Maria i la Clara ens han explicar la història i la situació geogràfica de Sitges.

REFLEXIÓ

Totes aquestes exposicions de Territori em serveixen per a conèixer llocs on no he anat mai i també conèixer curiositats com les llegendes o les festes que desconeixia.
Gràcies a això, puc conèixer tots els pobles o ciutats on viuen els meus companys, dels quals de la majoria en desconeixia la procedència.
Per acabar, Territori em servirà, també, en un futur quan hagi de preparar-me la meva presentació, ja que valorant als companys em fixo en els error que he d'evitar cometre.

APROFUNDIMENT

Per a realitzar les exposicions de Territori, cal tenir en compte dos aspectes.
Per una banda, es tracta d'una exposició de TIC, per tant, cal emprar eines informàtiques adequades.
Per altra banda, es tracta d'una exposició de COED, per tant, cal tenir molt en compte tots aquells consells que vàrem rebre del llibre Com parlar bé en públic que vàrem llegir fa uns mesos. Cal tenir en compte el to de veu, la gesticulació, l'expressió corporal, la mirada, entre d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada