dilluns, 2 de novembre del 2009

Anàlisi de l'anunci de Televisió

Es tracta d'un anunci de cervesa de la marca Brahma. Hi succeeixen dues històries al mateix temps. En un primer moment, es veu un home fent amistat amb una dona en un bar. De cop i volta, apareix una altra dona a casa seva, amb la fotografia de l'home, fent-li vudú amb un ninotet igual que és igual a ell.
Per tant, com l'home està patint vudú, tot el que li passa al ninot, li passa a ell. La dona que fa el vudú comença a cremar-lo amb foc, per tant, l'home comença a tenir molta calor i, fins i tot, treu fum.
Quan l'home ja no aguanta més la calor, es tomba cap a la barra del bar i demana una Brahma. Aleshores, se la veu tota de cop i representa que la calor se li envà fins al punt que les gotes de suo van cap amunt fins a desaparèixer.
L'anunci acaba amb la imatge de la noia que fa el vudú intentant tornar a cremar el ninot i, aquest, se li orina al damunt per tal d'apagar el foc.

En aquest anunci hi ha dos decorats evidents, el bar i la casa de la noia. De fons es sent una música molt coneguda de Los Rodríguez titulada : Hace Calor.

Hi ha tres personatges. El primer de tots és el noi. Es pot sobreentendre que aquest noi és la ex - parella o, fins i tot, parella actual però que enganya a l'altra noia.
Després apareixen dues noies. La primera és una noia que està en un bar i coneix al noi protagonista i comencen a parlar. L'altra noia està a casa seva i sembla a ser que no està gaire contenta amb el noi, ja que li fa vudú per tal de què no pugui lligar amb cap altra noia.

Durant tot l'anunci, no hi ha cap diàleg excepte quan l'home demana la cervesa, que, amb esforç, se'l pot sentir parlar.

Personalment, trobo graciós l'anunci per com la noia s'intenta venjar cap a un noi que sembla que a refet la seva vida i per com ell, d'una manera graciosa, acaba tancant aquesta venjança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada