divendres, 8 de juny de 2012

Valoració final de l'assignatura UDTIC

A l'inici de l'assignatura, realment no sabia que podia esperar ja que reflexionava quins possibles aspectes treballaríem. Quelcom que tenia moltes ganes de treballar era la gran varietat de recursos metodològics que ofereix la TIC per als mestres avui en dia.

Per sort, aquest ha estat un dels temes que vàrem tractar durant diverses sessions a l'aula i n'estic molt contenta ja que quelcom que considero que em mancava era la coneixença de recursos varis per a treballar en un futur amb alumnes d'educació Primària tot integrant les TIC en el seu aprenentatge diari.

Aquesta assignatura m'ha sigut molt útil en aquest aspecte ja que he pogut conéixer una gran varietat de recursos i deixar enrere una mica els recursos tòpics.

Les exposicions dels treballs en grup que vàrem realitzar durant les últimes sessions de l'assignatura van ésser, també, molt gratificants per a mi, ja que els companys van realitzar exposicions molt dinàmiques sobre una gran varietat de recursos. Un fet que m'agradaria destacar és que no es tractaven de meres exposicions teòriques on s'expossava el recurs i les seves característiques, sinó que tots els grups vam realitzar demostracions als nostres companys d'allò que tractavem i això va crear un clima molt dinàmic i productiu.

Per concloure, considero que aquesta és una assignatura important per als mestres del futur com nosaltres, per tal d'obtenir prous recursos, eines i tècniques per incloure les TIC en el desenvolupament del procés d'ensenyament - aprenentatge dels nostres futurs alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada