dilluns, 21 de setembre de 2009

Les Noves Tecnologies i Jo.


Bé, per començar, em presentaré. Em dic Marta Pintos, tinc 18 anys i visc a Barcelona i vaig néixer el 21 d'Octubre de 1990.

Sempre he sigut d'aquelles persones que no dominen a la perfecció el que es pot denominar com les noves tecnologies, però m'hi defenso prou bé.

Recordo que de ben petita teníem a casa un ordinador, però jo únicament el feia servir per escoltar música i per conversar a través del conegut Messenger.

Més endavant, a mesura que creixia, vaig començar a treballar amb programes com el Word, el Paint, Powerpoint i altres eines per treballs d'escola. Vaig començar a fer servir l'internet també per a buscar informació útil per treballs.

Sóc una persona aficionada a la fotografia, des de ben petita, i és per això que de seguida que van començar a aparèixer les primeres càmeres digitals, també vaig començar a fer ús de l'ordinador per mirar, retocar i enviar fotografies i, fins i tot, fer videos mitjançant les imatges.

Ja a la ESO, a l'escola vam començar a fer una assignatura anomenada Informàtica, gràcies a la qual vaig aprendre a dissenyar pàgines Web, entre altres coses.

Actualment faig servir l'ordinador portàtil pràcticament cada dia. Altres noves tecnologies que actualment en faig ús són el mòbil, l'MP4 i la càmera de fotografia digital.

Moltes persones creuen que no estan fetes per entendre les tecnologies actuals, però segons el meu punt de vista, crec que només cal posar-s'hi i intentar-ho. Mai sabràs si ets capaç de fer alguna cosa fins que no la provis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada